Locatie bedrijfstraining Halen – De Waterhoek

bedrijfstraining Halen - Een unieke locatie voor een bedrijfstraining op een steenworp van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een bedrijfstraining bij Halen

Op zoek naar een bedrijfstraining in een geweldige landelijke locatie bij Halen? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfstraining of voor zakelijke aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan proeven van een culinair intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het bekoorlijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Voor uw bedrijfstraining is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Halen. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons bekoorlijke zalencomplex bestaat uit twee machtige klassevol ingerichte vertrekken. De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De wondermooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw bedrijfstraining

Voor zowel grote als kleine gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De elegante decoratie komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze gecomponeerd. De ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een bedrijfstraining en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste setting. Bij mooi weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het verrukkelijke uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek als de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een bedrijfstraining bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor detail en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw bedrijfstraining besteden wij de grootste zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan mooie ronde tafels voor zes tot dertien personen. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In de kleurkeuze krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw bedrijfstraining bij Halen een groot succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtplek voor bedrijfstraining, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandelingetje in het mooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een bedrijfstraining? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeer zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfstraining bij Halen een ware triomf!