Locatie bedrijfsevenement Stevoort – De Waterhoek

bedrijfsevenement Stevoort - Een schitterende locatie voor een bedrijfsevenement op een boogscheut van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een bedrijfsevenement bij Stevoort

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsevenement bijStevoort in een mooie idyllische droomlocatie? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfsevenement of voor zakelijke aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van gastronomische creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevenement!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw bedrijfsevenement bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen wensen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. De attente en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets mankeert.

Ons verrukkelijke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee bekoorlijke klassevol ingerichte zalen. Voor de intiemere, fijnere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide banketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fijn gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een prachtige receptie bij uw bedrijfsevenement

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De gracieuze inrichting komt zeer goed tot uiting in de imposante feestzalen. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een onvergetelijke impressie achterlaten! Een bedrijfsevenement, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het mooie uitzicht. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten te vertoeven. Een bedrijfsevenement bij Stevoort wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor detail en fraai aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw bedrijfsevenement besteden wij de grootste zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor zes tot dertien personen. De witte designborden zullen het cachet van uw bedrijfsevenement naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, goed te combineren met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevenement bij Stevoort een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een magnifieke omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Droomlocatie voor bedrijfsevenement, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder soort bedrijfsevenement. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u zalig rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete datum voor een bedrijfsevenement? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle superlekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Stevoort voor een bedrijfsevenement!