Locatie seminar Limburg – De Waterhoek

seminar Limburg - Een schitterende locatie voor een seminar in de omgeving van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een seminar bij Limburg

Zoekt u een plek voor een seminar bijLimburg in een lieflijke idyllische droomlocatie? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden. Van een seminar tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het oogverblindende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw seminar!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw seminar bij Limburg

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst spectaculaire zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor de grootste gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminar

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante vertrekken en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een onvergetelijke impressie achterlaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een seminar en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het verrukkelijke panorama zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een seminar bij Limburg!

Oog voor detail en mooi gedekte tafels

Voor een seminar zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. Onze designborden zullen het cachet van uw seminar nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Het ruime assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw seminar bij Limburg een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor seminar, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandelingetje in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde datum voor een seminar? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminar bij Limburg een ware triomf!