Locatie congres Zoutleeuw – De Waterhoek

congres Zoutleeuw - Een fraaie locatie voor een congres op een geringe afstand van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een congres bij Zoutleeuw

Op zoek naar een congres in een fijne idyllische locatie bij Zoutleeuw? De Waterhoek met zijn oogverblindende kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Voor een familiefeest, een congres of voor professionele evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het mooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw congres!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw congres bij Zoutleeuw

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een congres. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons prachtige feestzalencomplex bestaat uit twee bevallige klassevol ingerichte vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, knusse vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De wondermooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een succesrijke receptie bij uw congres

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De chique aankleding komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier gecomponeerd. De zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een congres, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de magnifieke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het verrukkelijke panorama zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen reden tot ongerustheid indien de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een congres bij Zoutleeuw!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw congres besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. Onze witte designborden zullen het cachet van uw congres naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die zeer goed te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het ruime palet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw congres bij Zoutleeuw een weergaloos succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Zoutleeuw

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor congres, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u lekker wandelen op het wondermooie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw favoriete dag voor een congres? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw congres bij Zoutleeuw een ware triomf!