Locatie bedrijfsevent Halen – De Waterhoek

bedrijfsevent Halen - Een unieke locatie voor een bedrijfsevent in de buurt van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een bedrijfsevent bij Halen

Op zoek naar een bedrijfsevent in een wondermooie idyllische setting bij Halen? Het lieflijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Van een bedrijfsevent tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van culinaire verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw bedrijfsevent!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Halen

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een bedrijfsevent. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons bekoorlijke zalencomplex is opgebouwd uit twee imposante klassevol gedecoreerde zalen. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De magnifiek gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Sublieme terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw bedrijfsevent

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De gracieuze aankleding komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte wijze opgesteld. De zalen voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het mooi weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het bevallige uitzicht. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een bedrijfsevent bij Halen!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfsevent besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw bedrijfsevent naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Het uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalindeling voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Halen een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtlocatie voor bedrijfsevent, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk soort bedrijfsgebeuren. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het verrukkelijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde dag voor een bedrijfsevent? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u altijd scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevent bij Halen een ware triomf!