Locatie bedrijfsevenement Sint-Truiden – De Waterhoek

bedrijfsevenement Sint-Truiden - Een magnifieke locatie voor een bedrijfsevenement in de buurt van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een bedrijfsevenement bij Sint-Truiden

Zoekt u een plek voor een bedrijfsevenement bijSint-Truiden in een aangename idyllische locatie? Het mooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een bedrijfsevenement tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een prachtige omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan profiteren van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aantrekkelijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevenement!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw bedrijfsevenement bij Sint-Truiden

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een bedrijfsevenement. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige feestzalencomplex is opgebouwd uit twee fijne met veel klasse ingerichte zalen. Voor de fijnere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide diners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De spectaculair aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Fraaie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw bedrijfsevenement

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De sierlijke inrichting komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een bedrijfsevenement en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste setting. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het attractieve uitzicht zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om op het terras te vertoeven. Een bedrijfsevenement bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een bedrijfsevenement zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Ons ruime assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra decoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevenement bij Sint-Truiden een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevenement of eens wilt samenzijn met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Droomlocatie voor bedrijfsevenement, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het verrukkelijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewenste datum voor een bedrijfsevenement? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Sint-Truiden voor een bedrijfsevenement!