Locatie vormingsdag Limburg – De Waterhoek

vormingsdag Limburg - Een fantastische locatie voor een vormingsdag niet ver van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een vormingsdag bij Limburg

Bent u op zoek naar een lieflijke droomplek voor een vormingsdag bij Limburg? Wil u een vormingsdag organiseren op een fraaie idyllische droomplek? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Van een vormingsdag tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een lieflijke omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan genieten van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het geweldige heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Voor uw vormingsdag is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw vormingsdag bij Limburg

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een vormingsdag. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Limburg. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee uiterst wondermooie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime feestbanketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot event, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een succesrijke receptie bij uw vormingsdag

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier gecomponeerd. De zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een vormingsdag en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste setting. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het mooi weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het bekoorlijke panorama. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk sublieme binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vormingsdag bij Limburg wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Voor een vormingsdag zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. Onze designborden zullen het cachet van uw vormingsdag naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw vormingsdag of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw vormingsdag bij Limburg een groot succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een fraaie omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor vormingsdag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u heerlijk wandelen op het fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste datum voor een vormingsdag? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Limburg een ware triomf!