Locatie productvoorstelling Bekkevoort – De Waterhoek

productvoorstelling Bekkevoort - Een luisterrijke locatie voor een productvoorstelling in de omgeving van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een productvoorstelling bij Bekkevoort

Bent u op zoek naar een fijne setting voor een productvoorstelling bij Bekkevoort? Wilt u een productvoorstelling organiseren op een wondermooie landelijke droomplek? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een productvoorstelling of voor professionele aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een oogverblindende omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het fraaie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw productvoorstelling!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw productvoorstelling bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons spectaculaire feestzalencomplex is opgebouwd uit twee bekoorlijke stijlvol gedecoreerde vertrekken. Voor de fijnere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grootste feestbanketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De wondermooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Formidabele terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw productvoorstelling

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige vertrekken en de magnifieke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een productvoorstelling en bedrijfsevents zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de mooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Dankzij het mooie landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een productvoorstelling bij Bekkevoort!

Oog voor het kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een productvoorstelling zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Ons ruime assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw productvoorstelling of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Zo wordt uw productvoorstelling bij Bekkevoort een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een productvoorstelling of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor productvoorstelling, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u aangenaam wandelen op het magnifieke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een productvoorstelling? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u absoluut scoren. Alle smakelijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw productvoorstelling bij Bekkevoort een ware triomf!