Locatie bedrijfsevent Herk-de-Stad – De Waterhoek

bedrijfsevent Herk-de-Stad - Een unieke locatie voor een bedrijfsevent dicht bij Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een bedrijfsevent bij Herk-de-Stad

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsevent bijHerk-de-Stad in een mooie idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn mooie kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen. Voor een familie-evenement, een bedrijfsevent of voor zakelijke gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan genieten van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw bedrijfsevent is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw bedrijfsevent bij Herk-de-Stad

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een bedrijfsevent. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Herk-de-Stad. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons attractieve zalencomplex is opgebouwd uit twee fijne stijlvol gedecoreerde zalen. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Heerlijke terrassen voor een prachtige receptie bij uw bedrijfsevent

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een overweldigende indruk nalaten! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een bedrijfsevent en bedrijfsevents zoals seminars en meetings vinden bij ons de juiste toets. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het mooie landschap zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een bedrijfsevent bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfsevent besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor 6-13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Herk-de-Stad een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Herk-de-Stad

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevent of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een mooie setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Prachtplek voor bedrijfsevent, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u aangenaam rondwandelen op het fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een bedrijfsevent? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Herk-de-Stad voor een bedrijfsevent!