Locatie event Zoutleeuw – De Waterhoek

event Zoutleeuw - Een fantastische locatie voor een event niet ver uit de buurt van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een event bij Zoutleeuw

Zoekt u een plaats voor een event bijZoutleeuw in een fraaie idyllische locatie? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen. Voor een familie-evenement, een event of voor zakelijke aangelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw event!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw event bij Zoutleeuw

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een event. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. De oplettende en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons luisterrijke feestzalencomplex bestaat uit twee machtige klassevol gedecoreerde vertrekken. Voor de fijnere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime feestmaaltijden kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De magnifiek ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw event

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De sierlijke decoratie komt zeer goed tot uiting in de imposante feestzalen. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Een event, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het wonderlijke uitzicht. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een event bij Zoutleeuw!

Oog voor het kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw event besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalindeling voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw event bij Zoutleeuw een supergeslaagd succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een event of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de allerkleinste details àf te maken.

Prachtlocatie voor event, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u zalig rondwandelen op het luisterrijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een event? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Zoutleeuw voor een event!