Locatie event Herk-de-Stad – De Waterhoek

event Herk-de-Stad - Een schitterende locatie voor een event op een boogscheut van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een event bij Herk-de-Stad

Zoekt u een plaats voor een event bijHerk-de-Stad in een wondermooie landelijke locatie? Het lieflijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een event tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw event!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw event bij Herk-de-Stad

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Herk-de-Stad. De ervaren, attente en bekwame ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee zeer verrukkelijke zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De superbe ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw event

Voor zowel grote als kleine feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, imposante vertrekken en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte wijze samengesteld. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een event en bedrijfsevents zoals seminars vinden hier de juiste setting. Bij mooi weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het sublieme uitzicht. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een event bij Herk-de-Stad!

Oog voor afwerking en fraai aangeklede tafels

Voor een event zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze krijgt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Uiteraard past ons ruime palet aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw event bij Herk-de-Stad een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een event of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een prachtige setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Droomlocatie voor event, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u zalig rondwandelen op het magnifieke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete datum voor een event? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u altijd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Herk-de-Stad voor een event!