Locatie seminarie Geetbets – De Waterhoek

seminarie Geetbets - Een schitterende locatie voor een seminarie op een geringe afstand van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een seminarie bij Geetbets

Op zoek naar een seminarie in een bekoorlijke idyllische locatie bij Geetbets? De Waterhoek met zijn oogverblindende kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een seminarie of voor zakelijke gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw seminarie is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw seminarie bij Geetbets

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons fijne zalencomplex is opgebouwd uit twee bevallige stijlrijk gedecoreerde zalen. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de meer uitgebreide buffetten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De bevallig ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw seminarie

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De sierlijke inrichting komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier in elkaar gezet. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een stevige indruk achterlaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een seminarie en bedrijfsevents zoals seminars en congressen vinden hier de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de verrukkelijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het fraaie uitzicht. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om op het terras te vertoeven. Een succesrijke formule voor een seminarie bij Geetbets!

Oog voor detail en verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw seminarie besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan mooie ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De designborden zullen het cachet van uw seminarie naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze krijgt u nagenoeg alle vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die uitstekend te combineren zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons ruime keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw seminarie bij Geetbets een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een fraaie omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor seminarie, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type van bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u aangenaam wandelen op het wondermooie domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde datum voor een seminarie? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminarie bij Geetbets een ware triomf!