Locatie bedrijfsevenement Geetbets – De Waterhoek

bedrijfsevenement Geetbets - Een luisterrijke locatie voor een bedrijfsevenement op een kleine afstand van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een bedrijfsevenement bij Geetbets

Op zoek naar een bedrijfsevenement in een prachtige idyllische setting bij Geetbets? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een bedrijfsevenement tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Ontspannen, rustig rondwandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de lieflijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevenement!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw bedrijfsevenement bij Geetbets

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Ons bevallige feestzalencomplex is opgebouwd uit twee sublieme klassevol ingerichte zalen. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere feestbuffetten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De superbe ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw bedrijfsevenement

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier opgesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een stevige impressie achterlaten! Een bedrijfsevenement, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. Met dank aan het uiterst fraaie uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een bedrijfsevenement bij Geetbets!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een bedrijfsevenement zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan zeer fijne ronde tafels voor 6-13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevenement bij Geetbets een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in een stijlvol decor bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een luisterrijke omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor bedrijfsevenement, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk soort bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u lekker rondwandelen op het prachtige domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste dag voor een bedrijfsevenement? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevenement bij Geetbets een ware triomf!