Locatie vormingsdag Geetbets – De Waterhoek

vormingsdag Geetbets - Een luisterrijke locatie voor een vormingsdag op een steenworp van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een vormingsdag bij Geetbets

Op zoek naar een vormingsdag in een fijne idyllische locatie bij Geetbets? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een vormingsdag tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw vormingsdag is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw vormingsdag bij Geetbets

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een vormingsdag. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. De oplettende en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Ons fijne zalencomplex bestaat uit twee wondermooie betoverende stijlvol ingerichte zalen. Voor de fijnere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide feestbuffetten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor zeer grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De bekoorlijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw vormingsdag

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige vertrekken en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een vormingsdag en bedrijfsevents zoals seminars vinden bij ons de juiste omgeving. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het wondermooie uitzicht. Maar er is geen man overboord als de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten te vertoeven. Een succesrijke formule voor een vormingsdag bij Geetbets!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een vormingsdag zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u volledige vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel vlot te combineren zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw indeling van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw vormingsdag bij Geetbets een supergeslaagd succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Geetbets

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Droomlocatie voor vormingsdag, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk soort bedrijfsevenement. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u lekker rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste datum voor een vormingsdag? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw gasten zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Geetbets een ware triomf!