Locatie bedrijfsevenement Herk-de-Stad – De Waterhoek

bedrijfsevenement Herk-de-Stad - Een luisterrijke locatie voor een bedrijfsevenement niet ver uit de buurt van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een bedrijfsevenement bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een mooie droomplek voor een bedrijfsevenement bij Herk-de-Stad? Wilt u een bedrijfsevenement organiseren op een bekoorlijke idyllische plek? Het fraaie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familiefeest, een bedrijfsevenement of voor professionele aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een oogverblindende omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan profiteren van een culinair tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw bedrijfsevenement is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw bedrijfsevenement bij Herk-de-Stad

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een bedrijfsevenement. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee heel wondermooie zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de ruime feestbuffetten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor grotere gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw bedrijfsevenement

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De chique inrichting komt zeer mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een sterke impressie achterlaten! Een bedrijfsevenement, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het fraaie landschap zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een succesformule voor een bedrijfsevenement bij Herk-de-Stad!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een bedrijfsevenement zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Ons uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Daardoor wordt uw bedrijfsevenement bij Herk-de-Stad een groot succes!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevenement of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtlocatie voor bedrijfsevenement, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder soort bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het verrukkelijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een bedrijfsevenement? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Herk-de-Stad voor een bedrijfsevenement!