Locatie seminar Alken – De Waterhoek

seminar Alken - Een fantastische locatie voor een seminar in de omgeving van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een seminar bij Alken

Zoekt u een plaats voor een seminar bijAlken in een oogverblindende idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Van een seminar tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kunt genieten van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw seminar is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw seminar bij Alken

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een seminar. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Alken. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee heel wondermooie zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, innigere zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor de grootste aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Heerlijke terrassen voor een succesrijke receptie bij uw seminar

Voor zowel kleine als grote gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De stijlvolle, imposante feestzalen en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Een seminar, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het mooi weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het betoverende uitzicht. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een seminar bij Alken!

Oog voor detail en verzorgde tafels

Voor een seminar zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor 6-13 personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw seminar nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, mooi te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw seminar bij Alken een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminar of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een prachtige omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor seminar, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder soort bedrijfsaangelegenheid. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandeling in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een seminar? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Alken voor een seminar!