Locatie bedrijfstraining Sint-Truiden – De Waterhoek

bedrijfstraining Sint-Truiden - Een fantastische locatie voor een bedrijfstraining op een geringe afstand van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een bedrijfstraining bij Sint-Truiden

Bent u op zoek naar een bekoorlijke locatie voor een bedrijfstraining bij Sint-Truiden? Wilt u een bedrijfstraining organiseren op een fraaie landelijke plek? Het fraaie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfstraining of voor professionele evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan genieten van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aangename heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfstraining!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw bedrijfstraining bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons prachtige zalencomplex is opgebouwd uit twee sublieme stijlrijk gedecoreerde vertrekken. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grotere feestmaaltijden kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, knusse zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw bedrijfstraining

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De gracieuze aankleding komt mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier uitgewerkt. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een overweldigende impressie nalaten! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een bedrijfstraining en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste omgeving. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het mooi weer is. Dankzij het prachtige panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een bedrijfstraining bij Sint-Truiden wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en fraai aangeklede tafels

Voor een bedrijfstraining zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan elegante ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Het ruime palet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfstraining of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfstraining bij Sint-Truiden een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Sint-Truiden

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een luisterrijke omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor bedrijfstraining, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder soort bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het verrukkelijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een bedrijfstraining? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfstraining bij Sint-Truiden een ware triomf!