Locatie vormingsdag Kortenaken – De Waterhoek

vormingsdag Kortenaken - Een oogverblindende locatie voor een vormingsdag op een steenworp van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een vormingsdag bij Kortenaken

Bent u op zoek naar een fijne prachtlocatie voor een vormingsdag bij Kortenaken? Wilt u een vormingsdag organiseren op een mooie idyllische prachtlocatie? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een vormingsdag tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van culinaire creaties in het restaurant, het kan allemaal in de bekoorlijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw vormingsdag!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw vormingsdag bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Kortenaken. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel fraaie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide buffetten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts een zestal kleinere, gezellige zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grotere events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De knap ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Heerlijke terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw vormingsdag

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestruimtes en de sublieme inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een sterke impressie nalaten! Een vormingsdag, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het wondermooie panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen reden tot paniek als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een vormingsdag bij Kortenaken!

Oog voor het kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw vormingsdag besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw vormingsdag bij Kortenaken een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een zeer fijne omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor vormingsdag, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor ieder type van bedrijfsevenement. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het fraaiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een vormingsdag? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u altijd scoren. Alle lekkere menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Kortenaken een ware triomf!