Locatie event Bekkevoort – De Waterhoek

event Bekkevoort - Een unieke locatie voor een event vlak bij Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een event bij Bekkevoort

Op zoek naar een event in een mooie landelijke setting bij Bekkevoort? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden. Van een event tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, aangenaam wandelen, proeven van culinaire verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw event is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw event bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. De oplettende en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Twee uiterst mooie zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de intiemere, fijnere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide feestbuffetten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De knap gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw event

U snapt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestruimtes en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een onvergetelijke impressie achterlaten! Een event, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de betoverende terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het attractieve uitzicht. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een event bij Bekkevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Voor een event zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw event bij Bekkevoort een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in een stijlvol decor bij Bekkevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een event of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtlocatie voor event, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk soort bedrijfsaangelegenheid. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde dag voor een event? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u absoluut scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Bekkevoort voor een event!