Locatie bedrijfsevenement Kermt – De Waterhoek

bedrijfsevenement Kermt - Een magnifieke locatie voor een bedrijfsevenement dicht bij Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Kermt

Op zoek naar een bedrijfsevenement in een fraaie landelijke setting bij Kermt? Het geweldige domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Van een bedrijfsevenement tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw bedrijfsevenement is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw bedrijfsevenement bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee uiterst luisterrijke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Heerlijke terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw bedrijfsevenement

Voor zowel grote als kleine gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, statige feestzalen en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een onvergetelijke impressie nalaten! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een bedrijfsevenement en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste toets. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het wondermooie panorama zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een bedrijfsevenement bij Kermt!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een bedrijfsevenement zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan zeer fijne ronde tafels voor zes tot dertien personen. Onze designborden zullen het cachet van uw bedrijfsevenement naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Vanzelfsprekend past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevenement bij Kermt een supergeslaagd succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een mooie omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor bedrijfsevenement, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk soort bedrijfsevenement. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Kermt

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw favoriete dag voor een bedrijfsevenement? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u absoluut scoren. Alle superlekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevenement bij Kermt een ware triomf!