Locatie bedrijfstraining Zoutleeuw – De Waterhoek

bedrijfstraining Zoutleeuw - Een schitterende locatie voor een bedrijfstraining op een boogscheut van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een bedrijfstraining bij Zoutleeuw

Op zoek naar een bedrijfstraining in een mooie idyllische setting bij Zoutleeuw? Het lieflijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende evenementen. Van een bedrijfstraining tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan profiteren van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw bedrijfstraining!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Zoutleeuw

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een bedrijfstraining. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm indrukwekkende zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide buffetten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De superbe aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw bedrijfstraining

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevenementen De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De chique inrichting komt mooi tot uiting in de statige feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze opgesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een stevige impressie nalaten! Een bedrijfstraining, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Dankzij het prachtige landschap zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een bedrijfstraining bij Zoutleeuw!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfstraining besteden wij de grootste zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De design witte dekborden zullen het cachet van uw bedrijfstraining naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfstraining of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Zo wordt uw bedrijfstraining bij Zoutleeuw een groot succes!

Brunchen in luxe en stijl bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfstraining of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor bedrijfstraining, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandeling in het subliemedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde dag voor een bedrijfstraining? Of heeft u al een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle smakelijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een bedrijfstraining!