Locatie vormingsdag Bekkevoort – De Waterhoek

vormingsdag Bekkevoort - Een prachtige locatie voor een vormingsdag op een geringe afstand van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een vormingsdag bij Bekkevoort

Op zoek naar een vormingsdag in een lieflijke landelijke setting bij Bekkevoort? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Van een vormingsdag tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt profiteren van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw vormingsdag is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw vormingsdag bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. De attente en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Twee enorm indrukwekkende zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De superbe aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Schitterende terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw vormingsdag

Voor zowel kleine als grote evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De stijlvolle, imposante feestruimtes en de sublieme inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een stevige impressie nalaten! Een vormingsdag, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de sublieme terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. Dankzij het fijne uitzicht zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen man overboord indien de weergoden wat tegenwerken. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vormingsdag bij Bekkevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een vormingsdag zijn de tafels van het grootste belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, mooi combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Het grote assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalindeling voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Op die manier wordt uw vormingsdag bij Bekkevoort een groot succes!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Prachtlocatie voor vormingsdag, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u aangenaam rondwandelen op het prachtige domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een vormingsdag? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Bekkevoort een ware triomf!