Locatie congres Alken – De Waterhoek

congres Alken - Een schitterende locatie voor een congres vlak bij Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een congres bij Alken

Bent u op zoek naar een geweldige prachtplek voor een congres bij Alken? Wil u een congres organiseren op een bekoorlijke idyllische droomplek? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een congres of voor zakelijke aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een oogverblindende omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan genieten van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw congres!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw congres bij Alken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een congres. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Alken. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee uiterst bevallige zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de fijnere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide feestdiners kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, knusse feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor hele grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De indrukwekkend aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Prachtige terrassen voor een mooie receptie bij uw congres

Voor zowel grotere als kleinere evenementen heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De stijlvolle, statige feestruimtes en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Een congres, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de verrukkelijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het prachtige uitzicht. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een congres bij Alken!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een congres zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De witte designborden zullen het cachet van uw congres naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren hebt u volledige vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons ruime gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw congres bij Alken een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een congres of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Droomlocatie voor congres, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandelingetje in het wondermooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Alken

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een congres? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle smakelijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Alken voor een congres!