Locatie vormingsdag Kermt – De Waterhoek

vormingsdag Kermt - Een mooie locatie voor een vormingsdag op een kleine afstand van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een vormingsdag bij Kermt

Op zoek naar een vormingsdag in een mooie idyllische setting bij Kermt? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een vormingsdag of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig wandelen, genieten van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw vormingsdag is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw vormingsdag bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Kermt. De oplettende en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Ons wondermooie zalencomplex bestaat uit twee chique stijlrijk ingerichte zalen. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over zes kleinere, knusse vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Voor zeer grote gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Formidabele terrassen voor een mooie receptie bij uw vormingsdag

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De gracieuze decoratie komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier samengesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Een vormingsdag, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het sublieme uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek wanneer de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een vormingsdag bij Kermt!

Oog voor afwerking en mooi gedekte tafels

Bij het organiseren van uw vormingsdag besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw vormingsdag of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Daardoor wordt uw vormingsdag bij Kermt een onberispelijk succes!

Brunchen in luxe en stijl bij Kermt

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker kopje koffie of thee maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor vormingsdag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u zalig wandelen op het fraaie domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een vormingsdag? Of heeft u reeds een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Kermt een ware triomf!