Locatie seminar Stevoort – De Waterhoek

seminar Stevoort - Een kostelijke locatie voor een seminar in de buurt van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een seminar bij Stevoort

Op zoek naar een seminar in een mooie landelijke setting bij Stevoort? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een seminar tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de bekoorlijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw seminar!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw seminar bij Stevoort

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een seminar. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel sublieme zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de kleinere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime feestmaaltijden kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminar

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feestaangelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een seminar, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Dankzij het verrukkelijke panorama zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een seminar bij Stevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een seminar zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan mooie ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Ons uitgebreide palet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw seminar bij Stevoort een supergeslaagd succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een wondermooie omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Droomlocatie voor seminar, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het wondermooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw gewilde datum voor een seminar? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Stevoort voor een seminar!