Locatie seminarie Halen – De Waterhoek

seminarie Halen - Een magnifieke locatie voor een seminarie niet ver uit de buurt van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een seminarie bij Halen

Zoekt u een plaats voor een seminarie bijHalen in een oogverblindende idyllische locatie? De Waterhoek met zijn schitterende kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een seminarie tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw seminarie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw seminarie bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Halen. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst fijne zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime buffetten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De wondermooi aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminarie

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestruimtes en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een sterke impressie achterlaten! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een seminarie en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Bij mooi weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het mooie uitzicht. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk sublieme binnenvertrekken tot uw beschikking. Een seminarie bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw seminarie besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw seminarie nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, mooi combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw seminarie bij Halen een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Halen

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminarie of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een verrukkelijke omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Droomlocatie voor seminarie, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type van bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u zalig wandelen op het prachtige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een seminarie? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u altijd scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Halen voor een seminarie!