Locatie event Stevoort – De Waterhoek

event Stevoort - Een kostelijke locatie voor een event in de buurt van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een event bij Stevoort

Zoekt u een plaats voor een event bijStevoort in een geweldige landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een event of voor professionele gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een lieflijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt proeven van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het geweldige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw event!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw event bij Stevoort

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een event. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets mankeert.

Twee zeer spectaculaire zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Schitterende terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw event

Voor zowel grotere als kleinere evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De stijlvolle, statige feestzalen en de attractieve inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een event, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Met dank aan het bekoorlijke uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter smaken. Maar geen paniek wanneer de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een event bij Stevoort!

Oog voor de kleinste detail en verzorgde tafels

Voor een event zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor 6-13 personen. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, goed te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Het uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw event bij Stevoort een groot succes te maken!

Brunchen in luxe en stijl bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een event of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtlocatie voor event, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u aangenaam wandelen op het attractieve domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een event? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw event bij Stevoort een ware triomf!