Locatie vergadering Limburg – De Waterhoek

vergadering Limburg - Een fraaie locatie voor een vergadering op een boogscheut van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een vergadering bij Limburg

Op zoek naar een vergadering in een geweldige landelijke setting bij Limburg? De Waterhoek met zijn mooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een vergadering tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw vergadering is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw vergadering bij Limburg

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een vergadering. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee enorm chique zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Topzaal De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw vergadering

Voor zowel kleinere als grotere gelegenheden heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, statige feestruimtes en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier uitgewerkt. De feestzalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een vergadering, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het schilderachtige uitzicht. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vergadering bij Limburg wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een vergadering zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan sierlijke ronde tafels voor zes à dertien personen. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel mooi te combineren zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Ons ruime gamma aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw vergadering bij Limburg een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een wondermooie locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Droomlocatie voor vergadering, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsevenement. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het fraaiedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een vergadering? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeer zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Limburg voor een vergadering!