Locatie bedrijfsevent Zoutleeuw – De Waterhoek

bedrijfsevent Zoutleeuw - Een luisterrijke locatie voor een bedrijfsevent op een steenworp van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een bedrijfsevent bij Zoutleeuw

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsevent bijZoutleeuw in een geweldige idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfsevent of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een prachtige omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevent!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Zoutleeuw

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons attractieve feestzalencomplex is opgebouwd uit twee machtige met veel klasse ingerichte vertrekken. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Formidabele terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw bedrijfsevent

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt zeer goed tot uiting in de statige vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestgelegenheden zoals bvb. een bedrijfsevent en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste omgeving. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het fraaie uitzicht. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een bedrijfsevent bij Zoutleeuw wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor detail en mooi verzorgde tafels

Voor een bedrijfsevent zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u alle vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer goed te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Zoutleeuw een groot succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevent of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een wondermooie setting van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor bedrijfsevent, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsaangelegenheid. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het zeer fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste dag voor een bedrijfsevent? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u altijd scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevent bij Zoutleeuw een ware triomf!