Locatie productvoorstelling Stevoort – De Waterhoek

productvoorstelling Stevoort - Een mooie locatie voor een productvoorstelling op een boogscheut van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een productvoorstelling bij Stevoort

Op zoek naar een productvoorstelling in een mooie landelijke setting bij Stevoort? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen. Van een productvoorstelling tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw productvoorstelling is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw productvoorstelling bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm betoverende, magnifieke zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de meer uitgebreide feestdiners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Voor zeer grote gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Wondermooie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw productvoorstelling

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De klassevolle, imposante vertrekken en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze in elkaar gezet. Onze ruimtes voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Een productvoorstelling, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het mooi weer is. Met dank aan het betoverende uitzicht zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weergoden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om op het terras te vertoeven. Een productvoorstelling bij Stevoort wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een productvoorstelling zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw productvoorstelling naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Ons ruime palet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Op die manier wordt uw productvoorstelling bij Stevoort een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvol decor bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een productvoorstelling of eens wilt samenzijn met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor productvoorstelling, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u lekker rondwandelen op het schilderachtige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde dag voor een productvoorstelling? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Stevoort voor een productvoorstelling!