Locatie event Sint-Truiden – De Waterhoek

event Sint-Truiden - Een kostelijke locatie voor een event op een steenworp van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een event bij Sint-Truiden

Op zoek naar een event in een aantrekkelijke landelijke locatie bij Sint-Truiden? Het mooie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-evenement, een event of voor zakelijke evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw event!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw event bij Sint-Truiden

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een event. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee heel betoverende, magnifieke zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste buffetten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De bevallig aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Formidabele terrassen voor een succesvolle receptie bij uw event

Voor zowel grotere als kleinere evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De klassevolle, statige feestruimtes en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een stevige impressie nalaten! Een event, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het fraaie uitzicht. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een event bij Sint-Truiden!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een event zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel vlot te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het grote assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kan overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw event of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Daardoor wordt uw event bij Sint-Truiden een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in stijl bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een luisterrijke locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor event, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder soort bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u lekker wandelen op het attractieve domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw gewilde datum voor een event? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw event bij Sint-Truiden een ware triomf!