Locatie lezing Halen – De Waterhoek

lezing Halen - Een mooie locatie voor een lezing op een boogscheut van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een lezing bij Halen

Op zoek naar een lezing in een wondermooie landelijke setting bij Halen? Het lieflijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Van een lezing tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een lieflijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt genieten van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw lezing is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw lezing bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Twee heel luisterrijke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de fijnere, intiemere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste feestbanketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De bevallig ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een geslaagde receptie bij uw lezing

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestaangelegenheden De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een sterke indruk nalaten! Een lezing, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het sublieme uitzicht zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een lezing bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw lezing besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw lezing nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw lezing bij Halen een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een lezing of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een zeer fijne locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt de brunch helemaal compleet.

Droomlocatie voor lezing, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u heerlijk rondwandelen op het prachtige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een lezing? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw lezing bij Halen een ware triomf!