Locatie congres Sint-Truiden – De Waterhoek

congres Sint-Truiden - Een unieke locatie voor een congres in de buurt van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een congres bij Sint-Truiden

Op zoek naar een congres in een oogverblindende landelijke locatie bij Sint-Truiden? De Waterhoek met zijn wondermooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een congres tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een prachtige omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een culinair tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw congres!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw congres bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. De ervaren, attente en bekwame medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Ons verrukkelijke feestzalencomplex bestaat uit twee fijne klassevol ingerichte vertrekken. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide feestdiners kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Wondermooie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw congres

Voor zowel grotere als kleinere feesten heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De gracieuze decoratie komt zeer goed tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier opgesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een congres en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Bij aangenaam weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Dankzij het verrukkelijke panorama zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter smaken. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een congres bij Sint-Truiden!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een congres zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan fijne ronde tafels voor 6-13 personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw congres naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw congres bij Sint-Truiden een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een congres of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Geniet op onze brunches in een betoverende locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtplek voor congres, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u aangenaam rondwandelen op het schilderachtige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste dag voor een congres? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Sint-Truiden voor een congres!