Locatie vergadering Stevoort – De Waterhoek

vergadering Stevoort - Een mooie locatie voor een vergadering op een geringe afstand van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een vergadering bij Stevoort

Zoekt u een plek voor een vergadering bijStevoort in een lieflijke idyllische locatie? Het mooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden. Voor een familie-evenement, een vergadering of voor professionele gelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, proeven van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de fraaie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw vergadering!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw vergadering bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons luisterrijke feestzalencomplex bestaat uit twee prachtige stijlvol gedecoreerde zalen. Voor de kleinere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime buffetten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De knap ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Fraaie terrassen voor een prachtige receptie bij uw vergadering

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestzalen en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze in elkaar gezet. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een stevige impressie achterlaten! Een vergadering, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde wanneer het mooi weer is. Met dank aan het fijne landschap zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen reden tot ongerustheid als de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk schitterende binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vergadering bij Stevoort wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en knap gedecoreerde tafels

Voor een vergadering zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u alle vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die uitstekend te combineren zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons ruime assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw vergadering bij Stevoort een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Stevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Geniet op onze brunches in een wondermooie setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Droomlocatie voor vergadering, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kunt u zalig rondwandelen op het zeer fijne domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een vergadering? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Stevoort voor een vergadering!