Locatie bedrijfsevenement Zoutleeuw – De Waterhoek

bedrijfsevenement Zoutleeuw - Een schitterende locatie voor een bedrijfsevenement op een geringe afstand van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een bedrijfsevenement bij Zoutleeuw

Bent u op zoek naar een fraaie prachtsetting voor een bedrijfsevenement bij Zoutleeuw? Wilt u een bedrijfsevenement organiseren op een prachtige landelijke droomplek? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Voor een familiefeest, een bedrijfsevenement of voor professionele aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt genieten van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het prachtige heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Voor uw bedrijfsevenement is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw bedrijfsevenement bij Zoutleeuw

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een bedrijfsevenement. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Zoutleeuw. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel luisterrijke zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide banketten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Als u een groot event, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De subliem ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Prachtige terrassen voor een prachtige receptie bij uw bedrijfsevenement

Voor zowel grote als kleine gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De sierlijke decoratie komt zeer goed tot uiting in de statige vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier opgesteld. Onze feestzalen voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Een bedrijfsevenement, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het sublieme landschap zullen onze met veel liefde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Maar geen paniek indien de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een succesrijke formule voor een bedrijfsevenement bij Zoutleeuw!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw bedrijfsevenement besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De witte designborden zullen het cachet van uw bedrijfsevenement naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Uiteraard past ons ruime gamma aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Op die manier wordt uw bedrijfsevenement bij Zoutleeuw een weergaloos succes!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfsevenement of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor bedrijfsevenement, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk soort bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u heerlijk wandelen op het zeer fijne domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde dag voor een bedrijfsevenement? Of heeft u al een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeer zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Zoutleeuw voor een bedrijfsevenement!