Locatie vormingsdag Halen – De Waterhoek

vormingsdag Halen - Een luisterrijke locatie voor een vormingsdag op een geringe afstand van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een vormingsdag bij Halen

Zoekt u een plaats voor een vormingsdag bijHalen in een oogverblindende landelijke droomlocatie? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Voor een familiefeest, een vormingsdag of voor professionele aangelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een fijne omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw vormingsdag!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw vormingsdag bij Halen

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een vormingsdag. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Ons fijne zalencomplex bestaat uit twee bevallige met veel klasse ingerichte zalen. Voor de kleinere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste feestbuffetten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor zeer grote gelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De wondermooi gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Sublieme terrassen voor een geslaagde receptie bij uw vormingsdag

Voor zowel kleine als grote evenementen heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De gracieuze decoratie komt mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een stevige indruk nalaten! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een vormingsdag en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij De Waterhoek de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het betoverende panorama. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk attractieve binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vormingsdag bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en mooi gedekte tafels

Bij de organisatie van uw vormingsdag besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan magnifieke ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw vormingsdag naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Ons grote assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw vormingsdag bij Halen een weergaloos succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Halen

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een vormingsdag of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een attractieve locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor vormingsdag, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type bedrijfsgebeuren. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het verrukkelijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde datum voor een vormingsdag? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u zeer zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vormingsdag bij Halen een ware triomf!