Locatie congres Kortenaken – De Waterhoek

congres Kortenaken - Een fraaie locatie voor een congres niet ver van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een congres bij Kortenaken

Op zoek naar een congres in een mooie landelijke locatie bij Kortenaken? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een congres tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw congres is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw congres bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel indrukwekkende zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De verrukkelijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Sublieme terrassen voor een prachtige receptie bij uw congres

Voor zowel kleine als grote gelegenheden heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De klassevolle, imposante feestruimtes en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een stevige impressie achterlaten! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een congres en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het bevallige panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen man overboord indien de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een congres bij Kortenaken!

Oog voor de kleinste detail en verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw congres besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6-13 personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw congres naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze toiletten, zalen en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Op die manier wordt uw congres bij Kortenaken een groot succes!

Brunchen in luxe en stijl bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor congres, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsgebeuren. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u lekker wandelen op het magnifieke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een congres? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u altijd scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw congres bij Kortenaken een ware triomf!