Locatie seminarie Bekkevoort – De Waterhoek

seminarie Bekkevoort - Een prachtige locatie voor een seminarie dicht bij Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een seminarie bij Bekkevoort

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtplek voor een seminarie bij Bekkevoort? Wil u een seminarie organiseren op een mooie idyllische plek? Het mooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende gelegenheden. Van een seminarie tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een lieflijke omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kunt proeven van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw seminarie is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw seminarie bij Bekkevoort

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een seminarie. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons fijne zalencomplex bestaat uit twee bevallige met veel stijl gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de meer uitgebreide diners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De verrukkelijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminarie

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De gracieuze decoratie komt mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze in elkaar gezet. De feestzalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een seminarie, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het betoverende panorama. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een seminarie bij Bekkevoort!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een seminarie zijn de tafels van het grootste belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan verrukkelijke ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw seminarie naar een nog hoger niveau helpen. In dekeuze van de kleuren hebt u alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Het ruime assortiment aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, toiletten en tuinen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw seminarie bij Bekkevoort een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminarie of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een lekker kopje koffie of thee maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtlocatie voor seminarie, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u heerlijk rondwandelen op het prachtige domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde dag voor een seminarie? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminarie bij Bekkevoort een ware triomf!