Locatie bedrijfsevent Bekkevoort – De Waterhoek

bedrijfsevent Bekkevoort - Een schitterende locatie voor een bedrijfsevent op een steenworp van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een bedrijfsevent bij Bekkevoort

Zoekt u een plek voor een bedrijfsevent bijBekkevoort in een prachtige landelijke droomlocatie? Het fijne domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden. Voor een familiefeest, een bedrijfsevent of voor professionele gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een geweldige omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan genieten van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het oogverblindende heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevent!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Bekkevoort

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een bedrijfsevent. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Bekkevoort. De attente en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Twee enorm betoverende, magnifieke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste feestdiners kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor zeer grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw bedrijfsevent

Voor zowel kleinere als grotere feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De gracieuze aankleding komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een overweldigende indruk nalaten! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het mooi weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het schilderachtige panorama. Maar geen paniek als de weergoden wat tegenwerken. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een bedrijfsevent bij Bekkevoort!

Oog voor het kleinste detail en mooi gedekte tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfsevent besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan zeer fijne ronde tafels voor 6-13 personen. De witte designborden zullen het cachet van uw bedrijfsevent naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer goed te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het ruime keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Bekkevoort een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in stijl bij Bekkevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een bevallige setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor bedrijfsevent, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u lekker wandelen op het bekoorlijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een bedrijfsevent? Of heeft u al een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u absoluut scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Bekkevoort voor een bedrijfsevent!