Locatie lezing Zoutleeuw – De Waterhoek

lezing Zoutleeuw - Een unieke locatie voor een lezing in de omgeving van Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een lezing bij Zoutleeuw

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een lezing bij Zoutleeuw? Wilt u een lezing organiseren op een lieflijke idyllische plek? De Waterhoek met zijn oogverblindende kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen. Van een lezing tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een gastronomisch tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw lezing!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw lezing bij Zoutleeuw

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbreekt.

Twee uiterst chique zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Schitterende terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw lezing

U snapt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige vertrekken en de prachtige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier in elkaar gezet. De zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een lezing, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de sublieme terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het prachtige panorama zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen man overboord wanneer de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een lezing bij Zoutleeuw wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor detail en fraai aangeklede tafels

Voor een lezing zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw lezing nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Ons grote assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalindeling volledig zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw lezing bij Zoutleeuw een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtlocatie voor lezing, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u heerlijk rondwandelen op het luisterrijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een lezing? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw lezing bij Zoutleeuw een ware triomf!