Locatie vergadering Herk-de-Stad – De Waterhoek

vergadering Herk-de-Stad - Een luisterrijke locatie voor een vergadering vlak bij Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een vergadering bij Herk-de-Stad

Zoekt u een plek voor een vergadering bijHerk-de-Stad in een chique idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de ideale locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Van een vergadering tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aangename heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw vergadering!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw vergadering bij Herk-de-Stad

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een vergadering. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbreekt.

Ons luisterrijke feestzalencomplex bestaat uit twee wondermooie betoverende klassevol gedecoreerde zalen. Voor de fijnere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere buffetten kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote evenementen zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw vergadering

Voor zowel grote als kleine feesten heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De sierlijke decoratie komt zeer goed tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze in elkaar gezet. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een sterke impressie nalaten! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een vergadering en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste setting. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het attractieve panorama. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk mooie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een vergadering bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een vergadering zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. Onze designborden zullen het cachet van uw vergadering naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw vergadering bij Herk-de-Stad een supergeslaagd succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Prachtplek voor vergadering, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk soort bedrijfsaangelegenheid. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandeling in het betoverendedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een vergadering? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle superlekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw vergadering bij Herk-de-Stad een ware triomf!