Locatie event Limburg – De Waterhoek

event Limburg - Een mooie locatie voor een event dicht bij Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een event bij Limburg

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtplek voor een event bij Limburg? Wilt u een event organiseren op een bekoorlijke idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Van een event tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan genieten van een culinair intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het aangename heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw event is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw event bij Limburg

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een event. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Limburg. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbeert.

Twee zeer spectaculaire zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de meer uitgebreide feestmaaltijden kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot event, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De indrukwekkend gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een succesvolle receptie bij uw event

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De gracieuze aankleding komt mooi tot uiting in de statige vertrekken. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een overweldigende indruk achterlaten! Een event, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de fraaie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het wonderlijke panorama. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bekoorlijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een event bij Limburg!

Oog voor detail en fraai aangeklede tafels

Voor een event zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen voorzien wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw event nog verhogen. In de kleurkeuze krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw event bij Limburg een ongeëvenaard succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een event of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor event, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder soort bedrijfsevenement. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u zalig rondwandelen op het luisterrijke domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde dag voor een event? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u zeer zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Limburg voor een event!