Locatie lezing Kortenaken – De Waterhoek

lezing Kortenaken - Een luisterrijke locatie voor een lezing niet ver uit de buurt van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een lezing bij Kortenaken

Bent u op zoek naar een fijne setting voor een lezing bij Kortenaken? Wilt u een lezing organiseren op een mooie idyllische droomplek? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een lezing tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan proeven van een culinair tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw lezing!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw lezing bij Kortenaken

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een lezing. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Twee heel wondermooie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van maar liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor de grootste events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een geslaagde receptie bij uw lezing

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestzalen en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Een lezing, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het bevallige uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om op het terras te vertoeven. Een lezing bij Kortenaken wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor afwerking en mooi gedekte tafels

Voor een lezing zijn de tafels van het grootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw lezing naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons grote palet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw lezing bij Kortenaken een supergeslaagd succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met collega’s familie of vrienden. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtlocatie voor lezing, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type van bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is uitgerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u zalig wandelen op het attractieve domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewilde datum voor een lezing? Of heeft u al een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw lezing bij Kortenaken een ware triomf!