Locatie lezing Bekkevoort – De Waterhoek

lezing Bekkevoort - Een kostelijke locatie voor een lezing op een boogscheut van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een lezing bij Bekkevoort

Op zoek naar een lezing in een prachtige landelijke locatie bij Bekkevoort? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een lezing of voor zakelijke evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw lezing is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw lezing bij Bekkevoort

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een lezing. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee heel verrukkelijke zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van maar liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere, gezellige feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De verrukkelijk gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Prachtige terrassen voor een succesvolle receptie bij uw lezing

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De stijlvolle, statige vertrekken en de fraaie inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een lezing, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De genodigden zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het fijne uitzicht. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een lezing bij Bekkevoort!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een lezing zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor 6-13 personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw lezing naar een nog hoger niveau helpen. In dekeuze van de kleuren krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw lezing bij Bekkevoort een weergaloos succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze speciale brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor lezing, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is toegerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het magnifiekedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een lezing? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Bekkevoort voor een lezing!