Locatie productvoorstelling Zoutleeuw – De Waterhoek

productvoorstelling Zoutleeuw - Een prachtige locatie voor een productvoorstelling dicht bij Zoutleeuw - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een productvoorstelling bij Zoutleeuw

Op zoek naar een productvoorstelling in een fijne idyllische setting bij Zoutleeuw? De Waterhoek met zijn oogverblindende kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Van een productvoorstelling tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de aangename omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het adembenemende heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw productvoorstelling!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw productvoorstelling bij Zoutleeuw

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail verlangen voor een productvoorstelling. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm luisterrijke zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de intiemere, fijnere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste buffetten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over zes kleinere, gezellige feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Schitterende terrassen voor een mooie receptie bij uw productvoorstelling

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De chique decoratie komt mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die direct een onvergetelijke indruk nalaten! Een productvoorstelling, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het fraaie landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen man overboord wanneer de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk fijne binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een productvoorstelling bij Zoutleeuw!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een productvoorstelling zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan elegante ronde tafels voor 6-13 personen. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons ruime assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, versieringen, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een heel hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw productvoorstelling bij Zoutleeuw een groot succes te maken!

Genieten van een brunch in stijl bij Zoutleeuw

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een mooie locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtplek voor productvoorstelling, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het zeer fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Zoutleeuw

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een productvoorstelling? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw productvoorstelling bij Zoutleeuw een ware triomf!