Locatie bedrijfstraining Geetbets – De Waterhoek

bedrijfstraining Geetbets - Een oogverblindende locatie voor een bedrijfstraining niet ver uit de buurt van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een bedrijfstraining bij Geetbets

Zoekt u een plaats voor een bedrijfstraining bijGeetbets in een chique landelijke locatie? De Waterhoek met zijn fraaie kasteelhoeve is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfstraining of voor zakelijke evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een bekoorlijke omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een culinair intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw bedrijfstraining is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlrijke zalen voor uw bedrijfstraining bij Geetbets

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een bedrijfstraining. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Twee uiterst spectaculaire zalen vormen de basis van onze intelligente zalenopstelling. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste buffetten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts een zestal kleinere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor de grootste aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De prachtig ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj gebruiken.

Wondermooie terrassen voor een succesvolle receptie bij uw bedrijfstraining

Voor zowel grote als kleine gelegenheden heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De elegante decoratie komt zeer mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Een bedrijfstraining, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. Met dank aan het betoverende landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Maar er is geen man overboord indien de weergoden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om buiten op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een bedrijfstraining bij Geetbets!

Oog voor detail en verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfstraining besteden wij de grootste zorg aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw bedrijfstraining nog verhogen. In dekeuze van de kleuren hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfstraining bij Geetbets een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfstraining of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Gedroomde locatie voor bedrijfstraining, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type van bedrijfsevent. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u aangenaam rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewenste datum voor een bedrijfstraining? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u absoluut scoren. Alle superlekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfstraining bij Geetbets een ware triomf!