Locatie lezing Limburg – De Waterhoek

lezing Limburg - Een unieke locatie voor een lezing niet ver van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een lezing bij Limburg

Bent u op zoek naar een fraaie locatie voor een lezing bij Limburg? Wil u een lezing organiseren op een oogverblindende landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Voor een familiefeest, een lezing of voor professionele aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het fijne heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Voor uw lezing is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw lezing bij Limburg

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een lezing. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons verrukkelijke feestzalencomplex is opgebouwd uit twee chique klassevol gedecoreerde vertrekken. Topzaal De Appelgaard waar feestdiners voor een maximaal aantal van liefst 400 gasten mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts zes kleinere, gezellige feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Indien u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een succesvolle receptie bij uw lezing

Voor zowel grotere als kleinere gelegenheden heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De gracieuze aankleding komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze gecomponeerd. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Een lezing, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het verrukkelijke uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een lezing bij Limburg!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw lezing besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een imposante ovalen eretafel. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, mooi combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Ons uitgebreide assortiment aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Op die manier wordt uw lezing bij Limburg een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Limburg

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een ideaal idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een fraaie setting van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Droomlocatie voor lezing, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het mooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde dag voor een lezing? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u altijd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Limburg voor een lezing!