Locatie seminarie Kermt – De Waterhoek

seminarie Kermt - Een unieke locatie voor een seminarie niet ver van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een seminarie bij Kermt

Op zoek naar een seminarie in een fraaie idyllische setting bij Kermt? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een seminarie tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een fantastische omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en tegelijkertijd kan profiteren van een gastronomisch intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw seminarie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw seminarie bij Kermt

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een seminarie. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons spectaculaire feestzalencomplex bestaat uit twee attractieve met veel stijl gedecoreerde zalen. Topzaal De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fraai ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminarie

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de geschikte zalen voor u. De klassevolle, imposante feestruimtes en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze in elkaar gezet. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een overweldigende indruk nalaten! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een seminarie en bedrijfsevents zoals seminars en meetings vinden bij ons de juiste toets. Bij mooi weer staan de mooie terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het prachtige uitzicht. Maar geen paniek indien de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een toverformule voor een seminarie bij Kermt!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een seminarie zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan betoverende ronde tafels voor zes à dertien personen. De witte designborden zullen het cachet van uw seminarie naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Zo wordt uw seminarie bij Kermt een weergaloos succes!

Genieten van een brunch in stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminarie of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Geniet op onze brunches in een bevallige omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtplek voor seminarie, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze geavanceerde schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het zeer fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste dag voor een seminarie? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, receptie, seminar, opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminarie bij Kermt een ware triomf!