Locatie seminarie Stevoort – De Waterhoek

seminarie Stevoort - Een kostelijke locatie voor een seminarie op een geringe afstand van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een seminarie bij Stevoort

Zoekt u een plek voor een seminarie bijStevoort in een chique idyllische droomlocatie? Het wondermooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familiefeest, een seminarie of voor zakelijke evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw seminarie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw seminarie bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst fraaie zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, fijnere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de ruime feestdiners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende vertrekken moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fraai gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminarie

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestzalen en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een seminarie en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en congressen vinden hier de juiste toets. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde als het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het magistrale panorama. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk fraaie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesformule voor een seminarie bij Stevoort!

Oog voor detail en knap gedecoreerde tafels

Bij de organisatie van uw seminarie besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De design witte dekborden zullen het cachet van uw seminarie nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, mooi combineerbaar met aubergine, bordeaux, bruin en goud. Het ruime gamma aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling volledig zelf op punt stellen. Extra decoratie kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Daardoor wordt uw seminarie bij Stevoort een groot succes!

Gezellig brunchen in stijl bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminarie of eens wilt tafelen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje thee of koffie maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor seminarie, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandeling in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Stevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw favoriete datum voor een seminarie? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Stevoort voor een seminarie!