Locatie bedrijfsevent Kermt – De Waterhoek

bedrijfsevent Kermt - Een kostelijke locatie voor een bedrijfsevent op een steenworp van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een perfecte locatie voor een bedrijfsevent bij Kermt

Bent u op zoek naar een geweldige prachtplek voor een bedrijfsevent bij Kermt? Wilt u een bedrijfsevent organiseren op een lieflijke idyllische plek? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden. Van een bedrijfsevent tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van culinaire creaties in het restaurant, het kan allemaal in de oogverblindende omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fraaie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij heel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw bedrijfsevent is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Kermt. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee zeer verrukkelijke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grootste diners kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende vertrekken zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een succesrijke receptie bij uw bedrijfsevent

U snapt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestzalen en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze opgesteld. Onze feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het fijne panorama zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een bedrijfsevent bij Kermt wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een bedrijfsevent zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u volledige vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die zeer goed te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons ruime gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Zo wordt uw bedrijfsevent bij Kermt een weergaloos succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een bevallige omgeving van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor bedrijfsevent, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk soort bedrijfsevenement. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u zalig rondwandelen op het fraaie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete dag voor een bedrijfsevent? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevent bij Kermt een ware triomf!